Du kender sikkert udtrykket at som foroven så også forneden. Har du nogen sinde tænkt på, hvor stor lighed der er mellem et atom og en planet?

Astrologien bygger på den formodning, at stjernernes energi har indflydelse på livet her på jorden og på os selv.

Ligesom månen er årsag til tidevand, på samme måde har alle de andre planeter også indflydelse. Din krop består af en høj procentdel vand, så vil du tro at månen ikke skulle have indflydelse på dig? I astrologien repræsenterer den vores følelser.

Alt sker i et samspil mellem forskellige energier og energiplaner. Det er der trylleriet sker!

Endvidere findes der teorier om, at ligesom hver celle i vores krop indeholder information om alle de andre celler, således skulle det også være i universet: hvert eneste atom i universet indeholder information om eller forbindelse til alle de andre. Det er en teori, jeg er tilbøjelig til at tro på. Vi er en del af et meget større hele.

Den astrolgiske opfattelse er at den måde hvorpå planeterne stod på himlen da du blev født, har indflydelse på hvilke energier der virker og er skæbnen og fundamentet i dig, og hvordan de arbejder sammen. I det øjeblik vi fødes, sker der en prægning, som bliver vores grundliggende karakter. De planeter der var synlige på himlen, da du blev født respræsenterer hvad du er bevidst om, de der ikke var synlige hvad der sker for dig mere ubevidst.
Vi kom imidlertid også med en selvstændig vilje og sjæl! Du har indflydelse på, hvordan du administrerer os selv og de ting, der sker i dit liv.

www.Canopoux.dk