Mon der findes mennesker der ikke påvirkes af en horoskopfortolkning? Det er min erfaring, at selv mennesker der påstår, at sådan noget tror de overhovedet ikke på, de kan påvirkes endda ret kraftigt alligevel.

Oven i det så er det ikke helt ualmindeligt at astrologen tillægges mystiske evner.
Vi formodes at kunne "se" noget. Det kan vi måske også, men enhver kunne lære at se det samme!

Muligvis findes der også astrologer der har clairvoyante evner, men dem hører jeg næppe til.

Jeg bruger min intuition i samspil med mine andre evner, det gør vi faktisk alle sammen, og specielt når vi beskæftiger os med noget, der ikke direkte kan måles og vejes.

Derudover kan jeg, hvad enhver kan lære.

Mennesker, der opsøger en astrolog, vil ikke så sjældent være i en eller anden sårbar situation. De har måske et specielt problem, de søger en løsning på, og de er muligvis derfor også mere modtagelige end andre, og mindre kritiske. Det er derfor astrologens ansvar at være bevidst om hvad han eller hun kan og bør påtage sig, og som kan være til gavn. Mennesker i en svag position er nemme at påvirke, og det er ikke godt for nogen af parterne.

En anden ubeskyttet gruppe er børn! Man bør være forsigtig og ansvarsbevidst når man fortolker børns horoskoper for ikke at give forældrene et forhåndsindtryk, der hindrer at de bruger deres egen intuition, når de omgåes deres børn og skal både forstå dem rigtigt og vejlede dem. Man kan lave en lille eventyrfortælling, som kan tages alvorligt efter behov.

www.Canopoux.dk