Links til steder og hjemmesider, jeg har haft glæde af at besøge.

Hovedgrupper

Kunstmuseer

PSP og grafik

Astrologi

PC og Internet

Debatfora

Private hjemmesider

 

 

 

           
 

Et museum for moderne kunst, hvor jeg holder meget af at opholde mig. Der er spændende udstillinger, en meget flot park ved Øresund, og et hyggeligt cafeteria hvor man kan sidde og kigge ud over vandet.

   

Her er masser af tutorials til PSP. De er meget forskellige og mange af dem er oversat til en række forskellige sprog.

   

En side med rigtigt mange gode PSP-tutorials oversat til flere sprog, så man kan vælge det, man kender bedst. Ved de fleste tutorials vises der flere variationer.

   

Man kan indtaste sine egne fødselsdata og se sit horoskop. Desuden kan man dagligt se en fortolkning af den transit (stjernerne på himlen lige nu) i forhold til fødselshoroskopet, som programmet anser for at være den vigtigste. Klik øverst på det sprog, du gerne vil læse fortolkningerne i.

   

Internettet forandrer sig hele tiden, og jeg måtte lære at bruge et nyt hjemmesideprogram Dreamweaver CS5. Det lærte jeg ved fjernundervisning, hvor jeg fulgte en struktureret undervisning på Nettet og kunne stille spørgsmål via mail. Det lykkedes at lære det :-)

   

En af de ting, der har betydning for placering på søgemaskinerne er metatags. På denne side kan man lave sine metatags og kopiere dem over til hjemmesiden.
Mange andre ting har betydning for hvor højt man placeres på søgemaskinerne, der er en hel del litteratur om SEO både på Nettet og i boghandelen.

   

På mandala kan man både deltage i debatfora og skrive blogs. Egentlig er Mandala et forum for alternativ filosofi, men da 24.dk blev nedlagt var vi omkring 500 der fandt over til Mandale, som har en meget fin og inspirerende opsætning. Dermed er der opstået dynamik mellem de oprindelige brugere, som diskuterer alternativ livsstil, og de nye, hvoraf en del diskuterer politik. Mange kan være med begge steder med så forskellige synsvinkler.

 
   

© Canopoux.dk